Búzacsíraolaj vásárlásaBúzacsíraolaj

Szabaduljunk meg a hegektől a búzacsíraolaj segítségével!

(0/0)

A búzacsíra D- és E-vitaminokat tartalmaz, melyek mindegyike elengedhetetlen a bőr egészségének megőrzésében, illetve a hegek kezelésében. A búzacsíraolajat meg lehet vásárolni bármelyik bioboltban, illetve biztonságosan lehet használni minden bőrtípus esetében. A búzacsíraolajat naponta érdemes használni 8-12 héten át, hogy hatékonyan kezeljük a hegeket. De mégis hogyan?

borapolas

1. lépés

Nagyon fontos, hogy mindennap fürdés után használjuk a búzacsíraolajat, miután tusfürdővel alaposan átmostuk a szervezetet és szivaccsal eltávolítottuk a felesleges és elhalt hámsejteket. A szivacs gyengéd radírozást jelent, ami az egészséges sejtek megújulását is segíti, illetve csökkenti  hegek mélységét.

2. lépés

A búzacsíraolajat masszírozzuk be a hegekbe zuhanyozás után és lefekvés előtt mindennap. Ha nem találjuk a búzacsíraolajat, akkor viszont be lehet szerezni búzacsíra kapszulákat, amelyekből ki lehet nyomkodni az értékes olajat, és így használhatjuk helyileg az anyagot.

 3. lépés

Hagyjuk, hogy a búzacsíraolaj felszívódjon a bőrbe, majd masszírozzunk egy kevés sheavajat is be a bőrbe, mivel ez még tovább hidratálja a bőrt és csökkenti a hegek megjelenését és mélységét.

Megfontolások

Amellett, hogy a búzacsíraolaj sötét színű és meglehetősen erős, nehéz illattal bír, azoknak abszolút el kell kerülniük, akik glutén érzékenységben vagy búza-allergiában szenvednek. Továbbá fontos tisztában lenni azzal is, hogy a búzacsíraolaj fényérzékeny és nehezen viseli a hőmérséklet ingadozásokat is, éppen ezért a legjobb, ha hűtőben tároljuk, mert így akár egy éven át is frissen tartható.

A búzacsíraolajat helyileg a legjobb használni, azonban mivel túl intenzív az aromája, ezért érdemes más alapolajokkal keverni, például jojoba olajjal, sárgarépaolajjal vagy olyan illóolajokkal, mint a szantálfa, a cédrus.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).