A búzacsíraolaj bőrbarát előnyei

Minden korosztálynak érdemes a búzacsíraolajat beépítenie a napi bőrápolási rutinjába, ha azt szeretné, hogy bőre fiatalos és rendkívül puha maradjon nagyon sok éven át. A búzacsíraolajat lehet kiegészítő formájában vagy tisztán is fogyasztani a különböző ételekben, illetve használhatjuk helyileg is, mivel a búzacsíraolaj bármilyen formában is történjen a használata számos előnyt kínál kezdve bőrlágyító és hidratáló tulajdonságaitól, egészen regeneratív tulajdonságain át. Vizsgáljuk is meg, hogy mi módon lehet egy egészséges, ragyogó arcbőrt és testet elérni a búzacsíraolaj segítségével.

arcapolas-buzacsiraolaj

 Búzacsíraolaj - információk

A búzacsíraolaj a búzacsírából származik, ami még ma is a búza szívének számít, hiszen ez az, ami a búza szárának középpontjában található meg. A búza a csírából nyeri ki a növényi tápanyagokat, amelyek szükségesek a csírázáshoz és a növekedéshez. A búzacsíra tehát a búza legtáplálóbb összetevője, ami 23 különféle tápanyagot tartalmaz, beleértve a fehérjét, a B-vitaminokat, az omega-3 zsírsavakat, a vasat és a kalciumot. Sűrű tápanyagtartalmának köszönhetően a búzacsíraolaj igen egészséges választás a diétában. A búzacsíraolajban ráadásul olyan tápanyagok találhatóak, amelyeknek köszönhetően igen hatékonyan képes hidratálni és megnyugtatni a bőrt.

Előnyei helyi használatra

A búzacsíraolaj könnyen felszívódik a bőrön, ami miatt egy igen hatékony hidratáló és ami miatt jól lehet használni helyi kezelésre is. Ha a búzacsíraolajat használjuk a bőrön, akkor az olaj egy egészséges fúzióját adja az A-vitaminnak, a D-vitaminnak, a B-vitaminnak, az antioxidánsoknak és a zsírsavaknak. Ezek a tápanyagok nemcsak hidratálják és gyógyítják a száraz és a repedezett bőrt, hanem segítenek megakadályozni a hegesedést is. A búzacsíraolaj különösen gazdag E-vitaminokban, ami szintén segít csökkenteni a bőr károsodását, illetve megakadályozza, hogy a szabad gyökök károsítsák a bőrt, valamint segít az egészséges kollagéntermelés biztosításában és fenntartja a bőr megfelelő tónusát is.

Búzacsíraolaj ITT

Solio Búzacsíra olaj100ml

Solio Búzacsíra olaj 100ml

Kellemes ízű, aromájú étolaj. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, jó hatással van az agy és idegrendszer működésére, hasznos a szervezetben felhalmozódott toxikus anyagok semlegesítésében.

Ár: 1335 Ft
Megnézem
Újdonság

Pödör Búzacsíra Olaj100 ml

Pödör Búzacsíra Olaj 100 ml

100% természetes, tiszta olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött búzacsírából, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva. 

Ár: 4190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!